Haberler

Asansörlü Ev Taşıma Hizmeti

Asansörlü Ev Taşıma Hizmeti

Yıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değilYıldız etkin değil
 

Yüksek katlara ve merdivenleri eşya taşımak için uygun olmayan evlere eşya taşımanın en kolay yolu asansörlü evden eve nakliyat seçeneğidir.

 

Eğer evinizde bina asansörü yok veya bina yönetimi asansörle eşya taşımaya izin vermiyor ise Aksaray asansörlü nakliyat hizmetini tercih edebilirsiniz.

 

Yüksek katlara eşya taşıyacak veya indirecekseniz asansörlü nakliyat hizmeti taşınmayı kolaylaştıracaktır.

 

Asansörlü ev taşıma seçeneğinin kullanılabilmesi için evinizin konumu ve eşyanın taşınacağı balkon veya pencerelerin uygun olması şartı ile birlikte birde modüler asansörün kurulması için  bina çevresinin uygun olması gerekmektedir.

Bazen evin önünde bulunan bir ağaç veya evinizin bulunduğu sokaktaki trafik akışı bile asansör kurulmasını engellemektedir.

 

Hangi Eşyalar Evden Eve Nakliyat Asansörüyle Taşınabilir?

 

Bu sorunun cevabı asansörün kurulacağı alan ile doğrudan ilgilidir. Nakliyat asansörleri genellikle balkon, çift açılır pencerelere veya uygun pencerenin tamamen sökülmesi ile eşya taşınır.

 

Asansörün kurulduğu balkon veya pencereden geçebilen tüm eşyalar asansör ile taşınabilir. Diğer eşyalar yine merdivenlerden indirilecek veya çıkarılacaktır.

 

Eğer sizde beyaz eşyalarınız veya mobilyalarınız için asansörlü nakliyatı tercih ediyorsanız bu eşyaların asansörün kurulacağı balkon kapısından geçip geçmeyeceğini kontrol edin.

 

Bu sektörede en iyi hizmet için Aksaray Evden Eve Taşımacılığı Tercih Edin.


© 2024 Aksaray Evden Eve Nakliyat web Sitesi.Web Tasarım by Koray ÇOKOL